Ono što pored izrade čini našu najjaču kariku je materijal.
Biramo i svoje proizvode isključivo izrađujemo od najkvalitetnijih materijala. Kompanija Getzner sa kojom radimo postoji od 1818. godine u Austriji i do danas sve svoje proizvode pravi u matičnoj fabrici. Širom sveta je poznata po kontinuiranom kvalitetu, vrhunskoj sirovini, najboljoj završnoj obradi.

Getzner kao proizvođac materijala i naš partner najviše je odmakao u ovoj oblasti u dnosu na konkurente u svetu, pre svega vrhunskom osnovnom sirovinom kao i već pomenutom završnom obradom.

Vrhunske Getzner tkanine koje koristimo u izradi, krojačka tradicija i ljubav prema sitnim detaljima, garantuju da ćete voleti svoju JACK SENA košulju. Ili više njih.
 

 
Za savršenu košulju važno je nekoliko stvari: vaše mere, veština majstora i najbolji materijal. Naše košulje šijemo od najkvalitetnijih Getzner materijala. Kompanija Getzner postoji od 1818. godine u Austriji i do današnjeg dana sve svoje tkanine izrađuje u matičnoj fabrici. Širom sveta je poznata po kontinuiranom kvalitetu, vrhunskoj sirovini i najboljoj završnoj obradi. Svetski priznati dizajneri Zegna i Ted Baker su izabrali Getzner za partnera. Drago nam je što smo u ovom društvu, i što našim klijentima možemo da ponudimo osećaj najboljeg materijala za izradu košulja danas.

U planu je da uskoro ponudimo maetrijale kompanija Albini i Canclini.

Read more about the atmosphere need do my essay for me cheap www.essayprofs.com help

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *