Kako se održava košulja koju sam kupio?

Da bi košulja što duže trajala, i da bi se izbegla oštećenja izazvana pranjem u mašini na visokim temperaturama, ukoliko nije previše zaprljana, preporučujemo ručno pranje ili pranje u mašini na niskoj temperaturi. Nikada ne perite bele i šarene košulje zajedno. Ukoliko je na košulji zaprljana kragna, ili manžetne, predlažemo da pre ubacivanja u mašinu zaprljane delove obrišete čistom vlažnom krpom, sa malo blagog deterdženta. Ako na kragni imate mrlje od znoja, pre pranja istrljajte taj deo šamponom za masnu kosu ili mešavinom sode bikarbone i belog sirćeta. Pažljivo odaberite deterdžent koji odgovara vrsti košulje koju perete. Danas je moguće naći deterdžente za gotovo svaku nijansu tkanine. Nikada ne koristite izbeljivač za pranje belih košulja, jer može oštetiti strukturu tkanine i skratiti vek vašoj košulji.

Kako da košulja što duže traje?

Ukoliko poštujete naše preporuke za održavanje košulja, možete biti sigurni da ćete zaboraviti kada ste kupili vašu Jack Sena košulju. Obavezno pročitajte deo o održavanju košulja. Košulje je najbolje prati ručno, ili u mašini na najnižoj temperaturi. Ukoliko na košulji imate džep, ne zaboravite da ga pre pranja ispraznite. Ako košulja u kragni sadrži fišbajne koji nisu ušiveni, izvucite ih kako se ne bi iskrivili ili izgubili tokom pranja. Preporučljivo je da se košulje pre pranja okrenu naopako i zakopčaju, to će zaštititi teksturu tkanine od oštećivanja. Zaprljane kragne i manžetne tretirajte pre stavljanja u mašinu kako smo ranije objasnili. Nikada ne nanosite parfem direktno na košulju. Ukoliko na telo nanosite preparate za negu, budite sigurni da ih je koža u potpunosti upila pre nego što obučete košulju, u suprutnom biste mogli napraviti fleke koje je kasnije teško ukloniti. Prilikom pranja u mašini, koristite blago centrifugiranje kako biste izbegli oštećivanje i preterano gužvanje vaše košulje. Košulju je najbolje posle pranja okačiti na ofinger i ostaviti da se tako suši. Nemojte sušiti vašu košulju u mašini za sušenje veša, jer to može oštetiti tkaninu i otežati vam peglanje košulje. Šarene košulje nemojte sušiti na suncu, kako vam boje ne bi izbledele.

Kako da što lakše opeglam košulju?

Košulju je najlakše opeglati dok je još vlažna. Ukoliko je košulja potpuno suva, bez obzira na to kakvu peglu imate, pre peglanja pokvasite košulju. To je najbolje učiniti prskalicom, a možete i rukom, samo vodite računa o tome da košulja ne bude mokra, već vlažna. Skupo plaćenu kvalitetnu peglu na paru najbrže ćete prežaliti peglajući košulje. Isto važi i za dasku za peglanje. Ukoliko ste početnik u peglanju ovako delikatnog odevnog predmeta, predlažemo da vežbate na starim košuljama koje u slučaju neuspeha možete lako prežaliti. Dasku podesite na visinu u kojoj će vam peglanje biti udobno. Ukoliko peglate pamučnu košulju, ugrejte peglu do najjače temperature. Za ostale vrste tkanina koristite uputstvo na samoj pegli.

Kako da košulja što duže zadrži svoju formu u toku dana?

Za izradu svake Jack Sena košulje koristimo samo najkvalitetnije materijale, koje odlikuje odlična završna obrada. Uz pravilno održavanje i peglanje vaša košulja će ostati u savršenoj formi tokom celog dana.

Da li vršite isporuku kurirskom službom i po kojoj ceni?

U dogovoru sa našim klijentima gotove košulje možemo poslati u zemlji ili inostranstvu, kurirskim službama PostExpress i DHL, po važećim cenovnicima ovih službi, o trošku kupaca.

Šta ukoliko sam nezadovoljan nekim detaljima na košulji?

Tu smo da utvrdimo čime ste nezadovoljni i da učinimo da budete zadovoljni. Jack Sena manufaktura garantuje servis za sve svoje košulje.

Od kojih materjala se izrađuju vaše košulje?

Naše košulje šijemo od najkvalitetnijih Getzner materijala. Kompanija Getzner postoji od 1818. godine u Austriji i do današnjeg dana sve svoje tkanine izrađuje u matičnoj fabrici. Robert donovan, design director the most obvious spyappsinsider.com advantage is the extreme interactivity between the design and engineering teams. Širom sveta je poznata po kontinuiranom kvalitetu, vrhunskoj sirovini i najboljoj završnoj obradi. Svetski priznati dizajneri Zegna i Ted Baker su izabrali Getzner za partnera. Drago nam je što smo u ovom društvu, i što našim klijentima možemo da ponudimo osećaj najboljeg materijala za izradu košulja danas.

Da li mogu poručiti košulju putem interneta?

Želimo da sa vašom prvom Jack Sena košuljom osetite pravo i jedinstveno iskustvo nošenja košulje po meri. Takođe želimo da pod rukom osetite finoću materijala od kojeg će biti izrađena vaša košulja. Spremni smo da čujemo vaše sugestije, primedbe, da slušamo o vašim navikama, i da vam ponudimo naše iskustvo kako bismo zajedno kreirali idealnu košulju za vas. Ukratko, želimo da za Jack Sena košulju pomislite kako je to vaša druga koža. Mišljenja smo da idealnu košulju ne možemo kreirati putem interneta.

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *